Подвижни стаклени ѕидови
КЛИЗНИ СТАКЛЕНИ СИСТЕМИ
КЛИЗНИ СТАКЛЕНИ СИСТЕМИ
КЛИЗНИ СТАКЛЕНИ СИСТЕМИ
Возила
Возила
Возила
Возила

ФИНЕСТРА БАУ
Вашиот сигурен партнер

Цел на нашата фирма е да се афирмираме како една од водечките фирми во производство и продажба на ПВЦ столарија. Тоа го постигнуваме со воведување на нови производи и асортимани а исто така ги пратиме и новите трендови во градежниот сектор.
Нашата стручност, компетенција и постојаната желба за подобри и понапредни решениа за нашите клиенти се приоритет во нашата работа. А нашата мисија е да пружиме квалитет на се што работиме за да го добиеме задоволството и довербата на нашите клиенти. А тоа го остваруваме со производство на врхунска ПВЦ столарија.
Image

ФИНЕСТРА БАУ
ТОП КВАЛИТЕТ

Во 2015 година во нашето производство ги вклучивме и КАЛЕНИТЕ СТАКЛЕНИ СИСТЕМИ со што за прв пат во Македонија го воведовме Подвижните Стаклени Ѕидови на мотор наменети за кафе ресторанти. Системот беше поставен во кафе-ресторантот ГНЕЗДО на улица Македонија.

Станете дел од нашите задоволни клиенти

Во нашето производство користиме и 5-Коморен (70мм) и 6-Коморен (80мм) систем профили. А од 2013 година како новитет почнавме со производство на 6-Коморен систем со 3-ДИХТУНГА кој е најновиот тренд во Европскиот пазар.
logo-tekst.png

КОНТАКТ

+389 02 2622 264 | +389 78 425 000
+389 78 326 000 | +389 78 506-666
ул Петар Манџуков бб, Бутел
1000, Скопје Македонија
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search