ЗА НАС

Добредојдовте
во Финестра Бау

Цел на нашата фирма е да се афирмираме како една од водечките фирми во производство и продажба на ПВЦ столарија. Тоа го постигнуваме со воведување на нови производи и асортимани а исто така ги пратиме и новите трендови во градежниот сектор.

Нашата стручност, компетенција и постојаната желба за подобри и понапредни решениа за нашите клиенти се приоритет во нашата работа. А нашата мисија е да пружиме квалитет на се што работиме за да го добиеме задоволството и довербата на нашите клиенти. А тоа го остваруваме со производство на врхунска ПВЦ столарија.

Затоа од 2012 година сме главни застапници за Р.Македонија на реномираниот БАУЕР марка на ПВЦ профили. Во нашето производство користиме и 5-Коморен (70мм) и 6-Коморен (80мм) систем профили. А од 2013 година како новитет почнавме со производство на 6-Коморен систем со 3-ДИХТУНГА кој е најновиот тренд во Европскиот пазар. За да постигнеме најдобри и најкомпатибилни цени за ПВЦ столаријата, исто така заедно со ПВЦ профилот увезуваме и соработуваме директно со реномирани фабрики кои произведуваат Оков за ПВЦ столарија, Метал и Стаклопакети.

Во 2015 година во нашето производство ги вклучивме и КАЛЕНИТЕ СТАКЛЕНИ СИСТЕМИ со што за прв пат во Македонија го воведовме Подвижните Стаклени Ѕидови на мотор наменети за кафе ресторанти. Системот беше поставен во кафе-ресторантот ГНЕЗДО на улица Македонија.

Во нашата производна палета веќе достапни се и КЛИЗНИТЕ и КЛИЗНО ПРЕКЛОПНИТЕ КАЛЕНИ системи за застаклување на Тераси и Балкони.

 

...вашето задоволство е наша работа...

Нашата
Мисија и
Визија

Вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде.


Вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде. Вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде.

logo-tekst.png

КОНТАКТ

+389 02 2622 264 | +389 78 425 000
+389 78 326 000 | +389 78 506-666
ул Петар Манџуков бб, Бутел
1000, Скопје Македонија
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search