Реализирани проекти

Галерија на реализирани проекти на ФИНЕСТРА БАУ

Цел на нашата фирма е да се афирмираме како една од водечките фирми во производство и продажба на ПВЦ столарија. Тоа го постигнуваме со воведување на нови производи и асортимани а исто така ги пратиме и новите трендови во градежниот сектор

Станете дел од нашите задоволни клиенти

Во нашето производство користиме и 5-Коморен (70мм) и 6-Коморен (80мм) систем профили. А од 2013 година како новитет почнавме со производство на 6-Коморен систем со 3-ДИХТУНГА кој е најновиот тренд во Европскиот пазар.
logo-tekst.png

КОНТАКТ

+389 02 2622 264 | +389 78 425 000
+389 78 326 000 | +389 78 506-666
ул Петар Манџуков бб, Бутел
1000, Скопје Македонија
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search