Контакт

Контат Информации

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте за сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Email
info@finestra-bau.mk
Тел
+389 2 2622 264 | +389 78 506 666
+389 78 425 000 | +389 78 326 000
Адреса
ул Петар Манџуков бб, Бутел,
1000, Скопје Македонија

Испратете Порака

logo-tekst.png

КОНТАКТ

+389 02 2622 264 | +389 78 425 000
+389 78 326 000 | +389 78 506-666
ул Петар Манџуков бб, Бутел
1000, Скопје Македонија
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search